Nyheter

Info for bortesupportere

EIK fotball ønsker supportere av gjestende lag hjertelig velkommen til Idrettsparken. Vi kan tilby tribune med tak over slik at ingen trenger å være redde for å bli våte. Tribunen har cirka 600 sitteplasser, mens det i nordre hjørne er et lite felt med ståplasser. Vi vil holde av dette feltet for bortelagets supportere når det ventes et større innrykk av tilskuere som holder med bortelaget. Vennligst følg vaktenes anvisninger.

Billettpriser 2014:
Voksne kr 100,-
Studenter/skole elever over 16 år kr 20
Honnør kr 20,-
Barn 0-15 år kommer gratis inn på kamp

Kampprogram:
I 2014 går vi bort fra at kampprogrammet må kjøpes seperat. En åtte siders utgave av “EIK-tilskuer” deles ut gratis til alle betalende tilskuere så lenge opplaget rekker. EIK har produsert kampprogram til våre hjemmekamper i 46 år sammenhengende, og vi mener fremdeles at et kampprogram er en essentiell del av kampopplevelsen, selv i vår digitale tidsalder. Programmet vil for øvrig være tilgjengelig til å laste ned fra vår nettside en time før avspark.

Parkering:
Det finnes gode muligheter for å parkere bilen på parkeringsplass i tilknytning til stadion eller ved Egersundshallen som ligger like sør for Idrettsparken. På godt besøkte kamper kan det være lurt å parkere i sentrum, der det er gratis parkering hele dagen. (Maks 2 timer før kl 1400 lørdager). Fra sentrum er det rundt ti minutter å gå opp til Idrettsparken. Eventuelt kan det parkeres ved NAV i Aarstaddalen, der det også er rundt ti minutter å gå til stadion.

Overnatting:
Grand Hotell ligger midt i sentrum og er et bra alternativ for å tilbringe en helg i Egersund.

Supporterklubb
EIK har egen supporterklubb, kalt TIGERFLOKKEN. Gå til deres hjemmeside ved å trykke her.

Supporterpuber
I sentrum er det fire puber. Alle ligger innen gangavstand til Idrettsparken (rundt ti minutters gange, men motbakke). Våre egne supportere samles fast på Pibbaren & Nelliken i forkant av hjemmekampene.

Pibbaren & Nelliken, Strandgaten 76
BarTender, Storgaten 19
Hauen Kro,  Storgaten 20
Corner Pub, Lerviksgården, Nytorget 7

Husk også at Egersund har eget bryggeri, Berentsens Brygghus, som er viden kjent for sitt spennende sortiment og gode kvalitet.